İstanbul Gümüşhane Spor Kulübü Dayanışma Gecesi Düzenledi

TFF Süper Amatör Ligde mücadele eden İstanbul Gümüşhane Spor Kulübü, 28 Mayıs Cumartesi günü Saat: 19.00-23.00 saatleri arasında Kağıthane Yeni Kültür Merkezinde dayanışma gecesi düzenledi. Geceye iş, spor, STK ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
Program şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. İstanbul Gümüşhanspor’un tanıtımından sonra kürsüye başkan Ahmet Kaya geldi.

Hedef ve Parola Şampiyonluk
Gecenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Gümüşhane Spor Kulübü Başkanı Ahmet KAYA, ” Öncelikle kulübümüzün kuruluşundan bugüne emek veren, hizmet eden, katkı sağlayan kulüp başkanlarımıza ve yöneticilerimize selam olsun. Asıl amacımız spor, dostluk ve kardeşlik parolası ile çıkmış olduğumuz bu güzel davaya, birde memleketimizin kulübü olunca daha da sıkı sarıldık.

Geçen yıl, sezona 15 gün kalan bayrağı devraldığımız kulübümüze, güzel heyecanlar yaşattık ve en önemlisi güzel tecrübeler edindik. Şimdi ise daha güçlü, daha tecrübeli bir şekilde yeni sezona girmek için niyet ettik, sizlerin de desteği ile hazır olduğumuzu bildirmek istedik.

Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İstanbul Gümüşhanespor’u 2022-2023 sezonunda şampiyon yaparak BAL Ligine çıkarmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sizlerden özveri ve destek istiyorum” dedi.

Kaya, “Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte el birliği yaparak bütün gücümüzü ortaya koyacağız. İstanbul Gümüşhanespor’un birlik ve beraberlik içinde BAL Ligine çıkması için sizlerden özveri ve destek istiyorum. Bu destek maddi ve manevi de olabilir. Sizlerden sosyal medyada İstanbul Gümüşhanespor’dan bahsetmenizive takip etmenizi, tribünlere gelip takımlarınıza destek olmanızı, her yerde İstanbul Gümüşhanespor’u konuşmanızı istiyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Geceye katılan işadamları, “Öncelikle Ahmet KAYA Başkanı böyle bir gece düzenlediği için kutluyoruz. İstanbul Gümüşhanespor, Gümüşhanelilerin gururu olacak. Ümit ediyoruz ki önümüzdeki sezon şampiyon olacak. Biz de elimizden gelen her türlü desteği İstanbul Gümüşhanespor’a vereceğiz. Bunu da hak ediyor” dedi.

İstanbul Gümüşhane Spor Kulübü Yöneticileri ise, “İstanbul Gümüşhane Spor ailesi olarak bizlerinde yöneticisi olduğumuz ve birer parçası olmaktan da gurur duyduğumuz İstanbul Gümüşhanespor olarak muazzam bir dayanışma gecesi yaşamış olduk, kulüp başkanımız Ahmet Kaya’yı tebrik ediyoruz. Katılım sağlayan millet vekillerimize, belediye başkanlarımıza, TFF yetkililerimize, spor kulüpleri başkan ve yönetimlerine isimlerini tek tek sayamadığımız değerli dostlarımıza ve kurumlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kağıthane Yeni Kültür Merkezindeki dayanışma gecesinde; Gonca Coşkun, Hüseyin Kaya, Onur Akgül ve Davul Zurna ile Adem Durmuş ve Ramazan İçli sahne alarak gecenin şölen havasında geçmesini sağladı.

Gecenin sonunda iş, spor, STK ve siyaset dünyasından birçok kişinin kulübe yapacakları yardımlar toplandı.

Program yapılan ikramların ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.