Kartalgücü - İstanbul Gümüşhanespor Maç Sonucu

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup 4. hafta karşılaşmasında Kartal Gücü sahasında İstanbul Gümüşhane Spor'u misafir oldu. Geçtiğimiz hafta bay geçen İstanbul Gümüşhanespor mutlak kazanmak için çıktığı mücadeleyi kazanarak rahat bir nefes aldı.

Deplasman Tribünlerini hınca hınç dolduran taraftarın yüzü tekrar güldü. İstanbul Gümüşhanespor deplasmandan galibiyet ile ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

İlk yarıyı 11. dakikada Ersan Süngü’nün, 17. dakikada Ozan Özdemir'in ve 44. dakikada Emircan Tufan'un golüyle ilk yarı 3-0 kapayan İstanbul Gümüşhanespor ekibi, Kartal Gücü Spor'un 48. dakikada İsmail Arda Yamaç'ın attığı gol ile İstanbul Gümüşhanespor - Kartal Gücü Spor karşılaşması başka gol olmayınca 3-1 bitti. İstanbul Gümüşhane 4.hafta da galibiyetle üst üste 2 galibiyet almış oldu.

İstanbul Gümüşhanespor Başkanı KAYA, "Takımımız Galibiyet parolası ile sahaya çıktı ve sonucunu da çok şükür gördük, güzel bir maç oldu. 
6 puan ile 6. sıraya yerleştik. Önümüzde ki hafta oynanacağımız Yeşilova Esnaf ve Çekmeköy Alemdağ spor maçına daha iyi hazırlanarak galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Maçta bizleri yalnız bırakmayan yöneticilerimize ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim." dedi.