İstanbul Gümüşhane Spor Çekmeköy Bld. Alemdağ'dan Puan Alamadı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup 17. hafta karşılaşmasında İstanbul Gümüşhane sahasında Çekmeköy Bld. Alemdağ'ı konuk etti. 

Tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlarının karşısında oynayan İstanbul Gümüşhanespor, İlk yarı Çekmeköy Bld. Alemdağ  11.Dakikada Ekrem Aydoğmuş'un ve 30. dakika Batuhan Fatih Çoban'ın golüyle 2-0 öne geçti, 42. dakikada Emre Şükür Çelik golü ile 2-1 yapan İstanbul Gümüşhane Spor, gol sevinci kısa sürdü ve 45+2. dakika da Engin Can Topal'ın golüyle birlikte 3-1 Çekmeköy Bld. Alemdağ öne geçti. İkinci yarının başlamasıyla mücadeleyi bırakmayan İstanbul Gümüşhane Spor gole çok yakınlaşsada rakibin kalesinde gol bulamadı. Karşılaşma 3-1 bitmiş oldu. 

İstanbul Gümüşhanespor Başkanı KAYA, "Tribünler hınca hınç doluydu ve tezahüratlar eşliğinde maçımızı oynadık ancak ilk yarı 2-1 olduktan sonra kalemizde 3. golü gördük. Takım demoralize oldu. Geçtiğimiz hafta sergilemiş olduğumuz oyunu sergileyemedik. Galibiyet parolası ile sahaya çıktık ancak futbolcularda da bu enerjiyi göremedim. Mücadele hırsı vardı ancak 3. golden sonra takımımız oyundan düştü. Birazda futbolda şans olacak, şans bizden yana değildi. Hakkımızda hayırlısı olsun, biz yine mücadeleyi bırakmıyoruz önümüzde ki maçları alırsak tekrardan istediğimiz hedefte oluruz." dedi.