İstanbul Gümüşhane Spor Dost Takım Yeşilova Esnafı Ağırladı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup 10. hafta karşılaşmasında İstanbul Gümüşhane geçen sene de aynı grupta mücadele ettiği, dost takım olan Yeşilova Esnafı misafir etti. 

35. dakikada Erdem Yılmaz'ın golüyle önde başlayan ev sahibi ekip, ilk yarıyı 1-0 kapatan Turuncu Mavililer, ikinci yarı 68. dakikada Ömer Öğer ve 73. dakikada Erdem Yılmaz'ın golüyle 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İstanbul Gümüşhane 10.hafta da evinde 3 Puan alarak Liderlik koltuğunda devam etti.

İstanbul Gümüşhanespor Başkanı KAYA, "Çok güzel bir maç oldu, dost kulübümüz olan Yeşilova Esnaf kulübü yöneticileri ile muhabbet içerisinde birlikte maçı izledik. Yeşilova ile birlikte şampiyonluk parolası ile sezona başladık. Geçen sene talihsizlikler yaşadık ve ikimizde gruptan çıkamadık ama bu sene birimiz 1. diğerimiz 2. sırada, inşallah klasmanlara birlikte kalırız. Sezon sonuna kadar ne olur bilinmez ama inşallah güzel sonuçlarla iki dost ve kardeş kulüp olarak klasmanlara çıkmış oluruz. İstanbul Gümüşhane Spor  yöneticilerimize ve tüm taraftarlarımıza ve bugün buraya gelen Yeşilova Esnaf yöneticilerine ve tüm taraftarlarına  teşekkür ederim, inşallah ikimiz için de sezon sonunda hayırlı ve güzel sıralamalarda bitirmiş oluruz" dedi.