İstanbul Gümüşhane Spor İlk Maçı Farklı Açtı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup 1. hafta karşılaşmasında İstanbul Gümüşhane sahasında 1877 Alemdağ'ı konuk etti. 

Tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlarının yüzünü güldüren İstanbul Gümüşhanespor kendi evinde galibiyet ile sonuçlandırarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

8. dakikada Umut Günaydın'ın kendi kalesine golüyle başlayan ev sahibi ekip, 28. dakikada Baran Tümen, 30. dakikada Sezer Erdoğan ve 45. dakikada Şahin Esat Tınmaz'ın golüyle ilk yarıyı 3-1 kapatan Turuncu Mavililer, ikinci yarı 79. dakikada Sezer Erdoğan, 88. dakikada Baran Tümen ve 91. dakikada Arda Gür'ün golüyle 6-1 olarak maçı bitirdi. İstanbul Gümüşhane sezon açılışını galibiyetle açmış oldu. Taraftarların yüzünü güldürdü.

İstanbul Gümüşhanespor Başkanı KAYA, "Çok güzel bir maç ve güzel bir galibiyet oldu. Sezonu açmadan güzel bir ekip ve güzel bir aile ortamı kurduk. Hedefimiz şampiyonluk bu sene ligi şampiyon olarak bitirmek ve klasmanlara çıkmak istiyoruz. Yolumuz uzun ama bu sene oyuncularıma güveniyorum. İnşallah sezon sonu güzel bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştiririz. Bizleri her daim destekleyen ve Sezon açılışında stadı dolduran taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim." dedi.