İstanbul Gümüşhane Spor - Küçükyalı Yelken Maçında Galibiyet Sevinci

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup 19. hafta karşılaşmasında İstanbul Gümüşhane Spor sahasında Küçükyalı Yelken'i konuk etti. 

Tribünü hınca hınç dolduran İstanbul Gümüşhane Spor taraftarları tezahüratlarla takımını destekledi.  İstanbul Gümüşhane Spor'un arka arkaya golleri ile 25. dakikada Sezer Erdoğan, 29. dakikada Oğuzhan Uzunoğlu, 70. dakikada Berat Nergiz, 73. dakikada Öğünç Şimşek ve 84. dakikada Sezer Erdoğan golleriyle birlikte 5-1 öne geçen İstanbul Gümüşhane Spor taraftarlarını heyecanlandırdı. Gol sevinci yaşamak için maçta heyecan dolu dakikalar ile birlikte bitiş düdüğüyle birlikte karşılaşma 5-0 İstanbul Gümüşhane Spor'un galiyeti ile sonuçlandı.

İstanbul Gümüşhanespor Başkanı KAYA, "Takımımız çok iyi mücadele etti ve güzel bir maç izledik. İlk yarı 2-0 kapandıktan sonra ikinci yarı güzel bir oyun sergilendi ve 5-0 ile galibiyet sevinci yaşadık. Takımımızın mücadelesinden dolayı tüm oyuncularımıza, teknik heyetimize teşekkür ederim. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan yöneticilerimize ve tüm taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim." dedi.