İstanbul Gümüşhane Spor'un Şansı Yine Gülmedi

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup 6. hafta karşılaşmasında Alemdağ Spor sahasında İstanbul Gümüşhane Spor'u misafir oldu.

Dİki taraf içinde çok kritik olan bu karşılaşma da  Çekmeköy Alemdağ Spor'un 5.dakikada Tolga Öztürk'ün golü ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kurarak ataklar yapan İstanbul Gümüşhane 43. dakika da Arif Özdamar'ın golü ile skoru dengeledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı Temsilcimiz ve Rakip takım hızlı başladı. Galibiyeti isteyen iki takımdan golü Çekmeköy Alemdağ Spor buldu. 65. dakikada oluşan karambolde topa dokunan Tolga Öztürk ikinci golü atarak 2-1 Alemdağ Spor öne geçti. 82. dakikada Çekmeköy Alemdağ Spor'un penaltı atışı kazanması ve Kalecimiz Serkan Karagöz'ün topu kurtarması ile farkın açılmasına engel oldu. Kalan sürede ve uzatma dakikalarda İstanbul Gümüşhane Spor'un beraberlik golü için bastırması ve ataklar yapması Çekmeköy Spor'un savunasını geçmeye ve golü bulmaya yaramadı. Zorlu mücadelede 2-1 Çekmeköy Alemdağ Spor üstün geldi. 

İstanbul Gümüşhane 6.hafta da toplam 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 6 puanda kalarak, 6. sırada yer alıyor. İstanbul Gümüşhane Spor haftaya evinde Dikilitaş Spor'u misafir edecek.