İstanbul Gümüşhanespor Moral Yemeğinde Buluştu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Turuncu-Mavili İstanbul Gümüşhanespor, lig öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul Gümüşhanesporlu futbolcular, 2022-2023 sezonu öncesi, moral yemeğinde bir araya geldi. Kağıthane temsilcisinin Başkanı Ahmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı akşam yemeğinde moral depolayan futbolcular, keyifli dakikalar geçirdi.

Başkan Kaya: Camiamız bizden başarı bekliyor...
Teknik kadro ile aldıkları oyunculara çok güvendiklerini ve bütün transferlerin kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen İstanbul Gümüşhanespor Başkanı Ahmet Kaya yaptığı konuşmada, yeni sezonun sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçmesi temennisinde bulunduktan sonra, “2022-2023 futbol sezonunun tüm kulüplere, yöneticilere ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum. Takım halinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu hafta  Kulaksız Ok Spor ile son hazırlık maçımızı oynayacağız ve sezona başlayacağız. Camiamız bizden başarı bekliyor, Gümüşhanelilere şampiyonluk yaşatacak gücümüz var, Allah nasip ederse, çok çalışarak bunu başaracağız” dedi.